Lilliputter huren

Je wilt een feestje geven, zo een feestje die niemand vergeet. Alles erop en eraan. Dit kan je doen door een lilliputter te huren en een vuurspuwer in te schakelen. Je wilt je feestje zo groot mogelijk aanpakken en hebt al een aantal ideeën opgedaan. Denk maar eens even aan hans klok, die spuwt ook met vuur tijdens zijn shows, super vet is dat. Je gaat verder kijken en je wilt er een gek feestje van maken niet zoals alle andere feestjes, dit kan door een lilliputter te huren en een vuurspuwer in te schakelen. Kennen jullie die film The Wolf of Wallstreet? Die film is echt geniaal en een super leuk thema voor je feestje. In de film komt er ook een lilliputter naar voren. Tijdens een bedrijfsmeeting gooien ze een lilliputter op een dartbord en de persoon met de hoogste score krijgt een prijs van een aantal honderden euro’s.

Maar hoe kom je eigenlijk aan een lilliputter op je feestje? Of een vuurspuwer?

Een lilliputter word je niet zomaar, je wordt ermee geboren en vaak wordt het gezien als een handicap. Dit is best zielig, sommige lilliputters worden ook gepest. Je hebt ook lilliputters die er het beste van maken en zich laten verhuren voor shows. Waarom heten ze eigenlijk lilliputters? Deze vraag kwam bij ons ook naar boven en we hebben gezocht naar waar het vandaan komt. Een lilliputter is vernoemd naar het eiland lilliput. Op dit eiland waren er veel kleine mensen en daarom noemden ze elkaar lilliputters. Naast een lilliputter kan je ook een vuurspuwer op je feestje hebben. Dit zorgt voor sensatie, meestal als het fout afloopt. Een vuurspuwer is gespecialiseerd in het entertainen van mensen met vuur.

Zo kan een vuurspuwer echt spugen met vuur, maar ook allemaal trucjes die een normaal persoon niet zou kunnen. Het is best gevaarlijk en daarom zijn er ook een aantal voorwaarden aan verbonden waardoor het soms lastig is om een vuurspuwer te kunnen huren. Een lilliputter daarentegen is heel makkelijk om te huren, je hoeft namelijk geen groot huis te hebben.

Een lilliputter zorgt voor sensatie, mensen tonen vaak respect voor lilliputters, omdat ze toch wel het lef hebben om ervoor uit te komen. Het huren van een lilliputter of vuurspuwer is een echte toevoeging voor je feestje! Als je even stoer wilt zijn als Jordan Belfort, dan is het echt een must om een lilliputter op je feestje te hebben. Een vuurspuwer zorgt voor een extra vlam op het feest wat zorgt voor een betere sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *